SVKn seurakirje 2-2021   (Julkaistu: 24.05.2021 15:56)

 

 

SVK                                                                                                                            Helsingissä 24.5.2021

Seurakirje 2/2021

 

 1. SVK:n kevätkokouksen päätöksiä
 2. Jäsenten eroamisesta ilmoittaminen
 3. SVK:n uutiskirjeen tilaus
 4. Vuosiviehe 2021 tilattavissa
 5. Ilmoita saaliisi kalarekisteriin, samalla saat kalasi fongauslistalle
 6. Kalastusleirit 2021
 7. Lajikalastuskilpailu lapsille ja nuorille: FISUUN FONGAUS
 8. Vapapäivä-kalastustapahtuma
 9. Street fishing -kiertue lähenee
 10. Onki24, Suomen laajin onkikilpailu
 11. Kilpailutoimintaa kesällä ja syksyllä
 12. Matkailun jäseneduista hyötyä kesään 
   
 13. SVK:n kevätkokouksen päätöksiä

SVK hyväksyi kevätkokouksessaan uuden toimintastrategian nimellä ”Yhdessä paremman kalastuksen puolesta” vuosille 2022–2026. Valtakunnallisen yli 34 000 kalastuksenharrastajan yhteisön ja neuvontajärjestön visiona on olla Suomen vaikuttavin kalastusperhe. Uudessa strategiassa on kirkastettu juuri kaksikymmentä vuotta täyttäneen SVK:n perustehtävät ja tavoitteet, sekä toimintaa ohjaavat arvot.
SVK:n kevätkokous vaati Suomen hallitukselta konkreettisia toimenpiteitä vapaa-ajankalastuksen edistämiseksi. Ajankohtaisena toimenpiteenä tulee tunnistaa kalastuskilpailujen luonne. Niiden kaltaisten yleisötilaisuuksien turvallinen järjestäminen tulee mahdollistaa suuremmille osallistujamäärille rajoitusten purun alkuvaiheessa. Lisäksi suunniteltu Vapaa-ajankalatalouden kehittämisstrategian toimeenpanoryhmä on syytä perustaa pikimmiten.
Kevätkokouksessa kutsuttiin SVK:n kautta aikain ensimmäiseksi kunniapuheenjohtajaksi Espoon kaupunginhallituksen puheenjohtajana toimiva diplomi-insinööri Markku Markkula.

 

 1. Jäsenten eroamisesta ilmoittaminen
  Muistattehan, että jäsenerosta tulee ilmoittaa, jotta turhia maksukehotuksia ei tarvitsisi lähettää? Jokaiselle maksamattomalle jäsenelle tulee eropäivä ennen 3/2020 Vapaa-ajan Kalastaja -lehden osoitteiden ajoa lehtipainoon seuran laskutustavasta riippumatta. Siis, myöskin jos seura ei ole maksanut jäsenistään, lehti jää tulematta näille jäsenille, eikä lehtiä postiteta jälkikäteen. 

 

 1. SVK:n uutiskirjeen tilaus
  Suomen Vapaa-ajankalastajien sähköinen uutiskirje tuo sähköpostiisi tuoreimmat järjestökuulumiset, kausittaiset tuoteuutuudet, kiinnostavimmat tarjoukset ja muuta ajankohtaista vapaa-ajankalastuksen saralta. Kuule ensimmäisten joukossa missä mennään ja liity postituslistalle veloituksetta osoitteessa uutiskirje.vapaa-ajankalastaja.fi/  
  Toivomme, että seuroissa välitätte tietoa uutiskirjeen tilausmahdollisuudesta omissa kanavissanne. 

 

 1. Vuosiviehe 2021 tilattavissa
  Vuosiviehevärityskilpailu on SVK:n jokavuotinen lapsille ja nuorille tarkoitettu kilpailu, jonka voittajavärityksestä tehdään oikea viehe. Kolmatta vuotta peräkkäin vuosivieheenä on Grosarin Laxman, joka tunnetaan maan mainiona haukivieheenä. Viehevärityskisan viehe on erikoisväri ja sitä voi tilata ainoastaan SVK:lta. Viehettä valmistetaan vain 200 kappaletta, joten jos haluat omasi, kannattaa olla nopea. Kalastusseurat voi tilata vieheitä hintaan 8 €/ kappale + toimituskulut. Suositushinta ulosmyyntiin on 12 €/ kpl. Toimitus 6 kpl laatikoissa. Tilaukset SVK: n kaupasta vapaa-ajankalastaja.fi/kauppa tai toimistolta puh. 050 597 4933, jaana.piskonen@vapaa-ajankalastaja.fi.

 

 1. Ilmoita saaliisi kalarekisteriin, samalla saat kalasi fongauslistalle
  Kalojen fongaaminen on mielenkiintoista ja jännittävää. Samalla opit paljon uusia asioita kaloista ja kalapaikoista sekä todennäköisesti tutustut muihin fongareihin. Vapaa-ajankalastaja.fi-sivuilta löytyy fongareille oma sivu vapaa-ajankalastaja.fi/fongaus/, jota voi käyttää saaliiden tilastointiin.
  Kaikki SVK:n jäsennumeron omaavat henkilöt voivat lisätä kalasaaliitaan sivujen Fongaus-listaan. Jäsenyyden lisäksi edellytyksenä on, että käyttäjä on rekisteröitynyt sivujen käyttäjäksi ja on kalaa ilmoittaessaan kirjautuneena sivuille. Fongauslistalla näkyvät siis vain kirjautuneiden jäsenten kalat. Fongaus-tilaston avulla voi helposti järjestää erilaisia fongauskilpailuja kavereiden kanssa, tai vaikkapa kalastuskerhoissa ja -leireillä.
  Ohjeet rekisteröitymiseen ja kirjautumiseen: vapaa-ajankalastaja.fi/extranetohje/
  Kalan ilmoittaminen tapahtuu täällä: vapaa-ajankalastaja.fi/kalailmoitus/
  Fongaustilastot: vapaa-ajankalastaja.fi/fongaus/
 2. Kalastusleirit 2021


Nuorten leiri

Etelä-Savon Vapaa-ajankalastajapiiri ja SVK järjestävät valtakunnallisen nuorisoleirin 2.- 4.7. Kangasniemellä. Leiripaikkana toimii Synsiön leirikeskus. Kalastaminen heittämällä sekä uistelemalla tapahtuu Synsiöjärvellä, kohdekaloina ovat hauki, ahven ja kuha. Kalastamisen lisäksi leirillä harjoitellaan saaliin käsittelyä ja kalan iänmäärittämistä. Leikkimieliset kilpailut kuuluvat myös leirin ohjelmaan.
Leirin hinta on 30 € SVK:n jäsenelle, ei jäsenelle 45 €. Hinta sisältää majoituksen omilla liinavaatteilla, ruokailut sekä ohjatun kalastuksen. Leirille mahtuu mukaan 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Leiri on tarkoitettu 10–17- vuotiaille. Ilmoittautuminen viimeistään 15.6. mennessä fisuun.fi-sivujen kautta. Lisätietoja leiristä voi kysellä Janne Tarkiaiselta puh. 044 547 9116.


Perheleiri 

SVK järjestää yhdessä Kainuun Vapaa-ajankalastajien kanssa valtakunnallisen kalastuksellisen perheleirin Joutenlammen kurssikeskuksessa 13.-15.8. Leirin ohjelmassa on mm. monipuolista kalastusta Joutenlammella, Oulujärvellä ja Nuasjärvellä, kalastusvälineiden askartelua ja leikkimielistä kisailua. Leirin hinta on SVK:n jäsenseurojen jäsenille 30 € (2-15 v.) ja vanhemmille 50 €. Ulkopuolisille 50 € (2-15 v.) ja vanhemmille 70 €. Hinta sisältää majoituksen omilla liinavaatteilla, ruokailut, saunan, askartelumateriaalit sekä ohjatun kalastuksen. Ilmoittautuminen 31.7. mennessä Fisuun.fi-sivujen ilmoittautumislomakkeen kautta. Tarvittaessa lisää tietoa saa numerosta 050 369 7667. Leirille mahtuu 24 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. 

 1. Lajikalastuskilpailu lapsille ja nuorille: FISUUN FONGAUS
  Kilpailussa on tarkoitus kalastaa mahdollisimman monta eri kalalajia 1.6.-31.8. välisenä aikana ja raportoida ne kilpailun Whatsapp-ryhmään. Eniten kalalajeja kalastaneet nuoret palkitaan kalastusaiheisin tavarapalkinnoin! Kisaan osallistumalla opit paljon uutta maamme kalalajeista. 
  Ilmoittautuminen ja lisätietoa kilpailusta fisuun.fi/fisuunfongaus
 2. Vapapäivä-kalastustapahtuma

Suomen Vapaa-ajankalastajat yhteistyössä Metsähallituksen kanssa järjestää lauantaina 12.6. klo 10-15 kaikille alle 18-vuotiaille ilmaisen kalastustapahtuman kaikkiaan kahdellatoista Metsähallituksen virkistyskalastuskohteella.
Opastettujen kohteiden lisäksi nuorilla on mahdollisuus kalastaa muuallakin Metsähallituksen kalastuskohteissa ilmaiseksi 12.6. vuorokauden ajan.
Huom! Tapahtumat järjestetään, jos paikalliset koronamääräykset sen mahdollistavat. Tarkista asia internetistä tai kohteen yhteyshenkilöltä ennen tapahtumaa.
Lisätietoja tapahtumasta löytyy fisuun.fi ja eraluvat.fi ja Facebookàvapapäivä.

 

Vapapäivän kohteet ovat:

 

Teijo, Matildajärvi
Ikaalinen, Teerilampi
Lammi (Evo), Niemisjärvet
Yhteyshenkilö: Janne Rautanen, janne.rautanen(at)vapaa-ajankalastaja.fi, 0400 946 968.

 

Kivijärvi, Heikinlampi
Yhteyshenkilö: Juha Ojaharju, juha.ojaharju(at)vapaa-ajankalastaja.fi, 045 113 3050

Nurmes, Peurajärvi
Lieksa, Änäkäinen (Ruunaa on nyt ns. omatoimikohde)
Mikkelin Valkea
Yhteyshenkilö: Janne Tarkiainen, janne.tarkiainen(at)vapaa-ajankalastaja.fi, 044 547 9116

 

Rovaniemi, Vikaköngäs
Sievi, Maasydänjärvi (kaikki viehekalastus sallittua tapahtuman aikana)
Sodankylä, Ahvenlampi
Kuhmo, Syväjärvi
Vaala, Manamansalo
Yhteyshenkilö: Petter Nissen, petter.nissen(at)vapaa-ajankalastaja.fi, 0500 440 923

 

 1. Street fishing -kiertue lähenee

Jatkuvasti suosiotaan kasvattava Street fishing -kisaformaatti valtaa rantoja tänä kesänä peräti 13 eri kaupungissa. Kaupunkien joukossa löytyy jopa kolme ensikertalaista: Vaasa, Valkeakoski ja Hämeenlinna. Nyt on oikea aika käydä ilmoittautumassa mukaan näihin rentoihin kalastuskisoihin. Osaa otetaan kahden hengen tiimeissä, joten kootkaa vaikka useampi pari seuranne jäsenistä ja lähtekää kokeilemaan! SVK:n jäsenseuran aikuisjäsenet osallistuvat puoleen hintaan (5 euroa) ja nuoret osallistuvat kokonaan maksutta. Koronatilanne vaikuttaa vielä ainakin toukokuun järjestelyihin, joten tarkista ajantasaiset kaupunkikohtaiset tiedot kiertueen nettisivuilta.
Ilmoittaudu mukaan fisuun.fi/streetfishing2021

 

 1. Onki24, Suomen laajin onkikilpailu
  Onki24 on ongintaan ja erityisesti särkikaloihin tähtäävä koko kansan kalastuskilpailu. Kilpailu järjestetään la 3.7. klo 00:00 – 24:00. Kilpailuvesistönä toimivat kaikki Suomen onkimiseen ja kelaonkimiseen sallitut vesistöt. Kilpailukeskus toimii virtuaalisesti (etänä) ja sijaitsee SVK:n sopivaksi katsomassa paikassa.
  Kilpailussa on kaksi sarjaa; Fiilistely-sarja sekä Pro-sarja. Kilpailu käydään vain joukkueittain. Molempien sarjojen joukkueet koostuvat kahdesta (2) henkilöstä. Kilpailussa voidaan kalastaa sekä rannalta että veneistä. Kilpailijat/joukkueet voivat osallistua vain yhteen sarjaan (Fiilistely- tai Pro-sarjaan), ei molempiin.
  Kilpailukalaksi hyväksytään särki, seipi, säyne, suutari, sorva, ruutana ja lahna. Joukkueen tulokseksi lasketaan kolmen (3) pisimmän kalan yhteispituus, lajista riippumatta (esim. 2 särkeä + 1 lahna tai 3 suutaria jne.).  Suurimman yhteispituuden kalastanut joukkue on voittaja.
  Onki24:n yhteistyökumppanina ja palkintojen lahjoittajana toimii Nordic Sports Finland. Palkinnot ovat lahjakortteja. Lisäksi Suomen Vapaa-ajankalastajat arpoo omaan verkkokauppaansa kaikkien osallistujien kesken 5 kpl 30 € lahjakortteja sekä palkitsee 200 euron arvoisella kalastustarvikepaketilla jäsenseuransa, jota edustavia joukkueita on kilpailussa mukana eniten. Edustamansa jäsenseuran nimen voi ilmoittaa ilmoittautumislomakkeen yhteydessä.
  Lisätiedot ja ilmoittautuminen 21.6. mennessä: vapaa-ajankalastaja.fi/onki24/

 

 1. Kilpailutoimintaa kesällä ja syksyllä
  Kilpailuista oheisessa liitteessä. Kilpailukutsut, ilmoittautumisohjeet yms. löytyvät SVK:n kotisivuilta vapaa-ajankalastaja.fi.
  Lisätietoja SVK:n kilpailutoiminnasta saatte myös kalatalousasiantuntija Marcus Wikströmiltä p. 045 110 2126, s-posti: marcus.wikstrom@vapaa-ajankalastaja.fi.
 2. Matkailun jäseneduista hyötyä kesään 
  Lomat lähestyvät ja monen kohdalla myös kalastuspainotteiset kesäreissut. Muista hyödyntää SVK:n jäsenille neuvotellut matkailun jäsenedut, jotka löytyvät kootusti vapaa-ajankalastaja.fi/matkailun-jasenetuja/Kalaisaa kesää ja kireitä siimoja!

Terveisin Jaana Vetikko, Olli Saari, Petter Nissén, Janne Rautanen, Marcus Wikström, Juha Ojaharju, Janne Tarkiainen, Tarja Lehtimäki, Jaana Piskonen, Ismo Malin, Johanna Antila ja Janne Antila.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kilpailutoimintaa kesällä ja syksyllä 2021

 

Kilpailuissa noudatetaan SVK:n kilpailutoimikunnan hyväksymiä sääntöjä, jotka löytyvät mm. netistä os. www.vapaa-ajankalastaja.fi. Kilpailukutsut on julkaistu tai julkaistaan Vapaa-ajan Kalastaja -lehdissä 3/2021 ja 4/2021 sekä kokonaisuudessaan kotisivuillamme; www.vapaa-ajankalastaja.fi -> Kilpailutoiminta -> SM-kutsut.

Huom! Loppukesän ja syksyn kilpailuja tullaan järjestämään vain ja ainoastaan, jos se koetaan turvalliseksi. Näiden kilpailujen järjestämismahdollisuutta arvioidaan seuraavan kerran alkukesällä. Kilpailupäätöksistä tiedotetaan SVK:n tiedotuskanavia käyttäen sitä mukaa, kun uusia päätöksiä tehdään.

Kutsu SM-heittouisteluun

SM-heittouistelu Oravaisissa 3.7. Kilpailuaika klo 12-18 + 30 min siirtymät. Kisakeskus Oravaisten Brudhamnissa (Rantakyläntie vie perille asti). Osanottomaksu 40 €/venekunta ja 20 €/joukkue. Jos osallistut myös SVK:n vetouisteluun, on osanottomaksu yhteensä 70 €/venekunta. Ilmoittautuminen 28.6. mennessä minorrga@hotmail.com. Tilinumero: FI 24 5671 1740 006460 (saaja: Oravais fiskargille). Ilmoittautuminen myös kisakeskuksessa. Alamitat: hauki 50 cm, ahven 25 cm. Ei muita kilpailukaloja. Jokaisella kilpailuun osallistujalla on oltava päällä pelastusliivit tai muu kelluntavaruste. Lisätiedot: Ralf Dahlin p. 050 517 4880 (tai dahlin396@gmail.com) tai Lars von Wendt p. 0500 722 688 (larsvonwendt@gmail.com).


Kutsu SVK:n mestaruusvetouisteluun
SVK:n mestaruusvetouistelu Oravaisissa 4.7. Kilpailuaika klo 10-16 + 30 min siirtymät. Kisakeskus Oravaisten Brudhamnissa (Rantakyläntie vie perille asti). Osanottomaksu 40 €/venekunta ja 20 €/joukkue. Jos osallistut myös SM heittouisteluun, on osanottomaksu yhteensä 70 €/venekunta. Alamitat: hauki 50 cm, ahven 25 cm ja kuha 42 cm. Ei muita kilpailukaloja. Ahvenella kerroin 2 ja kuhalla kerroin 3. Ilmoittautuminen 28.6 mennessä minorrga@hotmail.com. Tilinumero: FI 24 5671 1740 006460 (saaja: Oravais fiskargille). Ilmoittautuminen myös kisakeskuksessa. Jokaisella kilpailuun osallistujalla on oltava päällä pelastusliivit tai muu kelluntavaruste. Lisätiedot: Ralf Dahlin p. 050 517 4880 (dahlin396@gmail.com) tai Lars von Wendt p. 0500 722 688 (larsvonwendt@gmail.com).

Kutsu SM-Soutu-uisteluun
Soutu-uistelun SM-kilpailut Iisalmessa Kilpijärvellä 10.7. Kilpailuaika klo 11-18 + lopussa siirtymä 30 min. Ajo-ohje: ajetaan ABC Marjahaalle (osoite: Lammenkaari 2, 74130 Iisalmi), josta opastus perille. Osallistumismaksu 40 € /venekunta. Ilmoittautuminen kisa-aamuna paikan päällä klo 8.30-10.00. Kaikilla 18-64 v. on oltava kalastuksenhoitomaksu v. 2021 maksettu. Kertoimet: hauki 1, kuha ja ahven 3. Alamitat: hauki 40 cm, kuha 43 cm, ahven 25 cm. Neljä vapaa, plaanarit kielletty. Järjestäjä pitää kalat. Lisätietoja: Aki Piironen, p. 045 673 3620.


SVK:n onkimaajoukkueiden loppukarsinnat vuoden 2022 joukkueisiin
Kilpailut pidetään kaksiosaisena. 1. osa (kaksi osakilpailua) 31.7-1.8. Saimaan kanavalla Kansolassa (paikka "Hevoshaka", länsiranta), yhteyshenkilö Timo Ylitalo p. 050 571 5200.  2. osa (kaksi osakilpailua) 25.-26.9. Kyläsaari/Arabianranta, yhteyshenkilö Ossi Rapeli p. 040 325 6800. Ilmoittautumiset 15.7. mennessä osoitteeseen henri.lillman@gmail.com tai p. 050 546 1787. Osallistumismaksut: aikuiset 60 € ja nuoret alle 18v ilmaiseksi, sisältäen molemmat kilpailut. Maksu 15.7.2021 mennessä Team Sensas Finland ry:n tilille, FI74 5750 0120 2281 77. Maksukuitissa oltava "kilpaonkimaajoukkuekarsinta" ja kilpailijan nimi. Osallistumisen varmistus 1. kilpailupäivän aamuna klo 7.00-7.45 ja ruutuarvonta klo 8.00.

Kutsu SM-kilpaonkeen

SM-kilpaonki Saimaan kanavalla Lappeenrannassa 10 -11.7. Kansolan Tuomiojalla. Kisakeskus on ”Hevoshaassa”, jonne opastus Laivatien risteyksestä. Kilpailu on kaksipäiväinen, yksi 4 tunnin erä/päivä. Ilmoittautuminen etukäteen 30.6. mennessä osoitteeseen: Henri Lillman, Kurjentie 4-6 as 1, 49220 Siltakylä (p. 050 546 1787) tai s-postilla henri.lillman@gmail.com. Ilmoittautumisessa mainittava seuran nimi ja joukkueen jäsenet (5) sekä henkilökohtaiseen kilpailuun osallistuvien nimet ja sarjat. Lisäksi ilmoitettava yhteyshenkilö ja puhelinnumero. Osallistumismaksut: aikuiset 20 €, nuoret ilmaiseksi. Joukkuekilpailu 50 €/joukkue. Maksut kilpailukeskuksessa osanoton varmistuksen yhteydessä. Ennakkoharjoittelu: merkitty/rajattu kilpailualue rauhoitettu kalastukselta ma 5.7. alkaen.


Alun perin Pohjanmaalla pidettävä SM-onki siirtyy vallitsevan koronatilanteen vuodelle 2022. Parastaikaa selvitetään mahdollisuudet järjestää tämän vuoden kilpailu Saimaan kanavalla ja lopullinen päätös toteuttamisesta tehdään heinäkuun ensimmäisellä viikolla.

Kutsu SM-Veneonkeen

Kilpailu järjestetään la 14.8. Oulaisissa Piipsjärvellä. Kilpailuaika 11-15 + 30 min siirtymä alussa ja 60 min lopussa. Kilpailukeskus järven länsirannalla, Ouluntie 586. Opastus tieltä 86. Ilmoittautumiset paikan päällä klo 8.00-10.30. Osanottomaksu 40 €/venekunta. Lisätietoja: Juha Syvärinen, p. 050 404 2840 tai jp.syvarinen@gmail.com.

 

Kutsu Nuorten SM-toimintakilpailuun

SM-toimintakilpailu järjestetään Alavudella Töysän Hakojärvellä (Isosaari) 28.-29.8. Paikalle voi saapua jo perjantai-iltana. Joukkueilla on mahdollisuus sisämajoitukseen tai omatoimiseen telttamajoitukseen pihapiirissä. Järjestelyistä vastaavat Pohjanmaan vapaa-ajankalastajat sekä keskusjärjestö. Mikäli hallituksen ohjeistus liittyen CoVid-19 pandemiaan asettaa rajoitteita kilpailun järjestämiselle, niin siitä tiedotetaan joukkueille erikseen.

Kisaan kuuluu monipuolisia kalastukseen ja luontoon liittyviä tehtäviä kolmihenkisille nuorisojoukkueille.  Lisäksi joukkue tarvitsee yhden täysi-ikäisen huoltajan.  Jokainen Vapaa-ajankalastajapiiri voi lähettää kaksi (2) joukkuetta ja hallitseva mestaripiiri kolme (3) joukkuetta. Säännöt löytyvät netistä https://www.vapaa-ajankalastaja.fi/kilpailut/

Ilmoittautumiset 1.8. mennessä Heidi Pernulle heidi.pernu@vapaa-ajankalastaja.fi tai puh. 044 355 4109. Lisätietoja voit kysyä Heidiltä tai Janne Rautaselta, janne.rautanen@vapaa-ajankalastaja.fi tai puh. 0400 946 968. Tarkemmat tiedot lähetetään joukkueille ilmoittautumisen jälkeen.

Kilpailusuoritusten alustava aikataulu: La 28.8. klo 12-16 ja su 29.8. klo 9-13. Kaikki piirit mukaan leirinomaiseen hienoon kilpailuun, jossa kisataan ja vietetään muuten vapaa-aikaa pelaillen ja kalastellen!


Kutsu SM-laituripilkkiin
SM-laituripilkki su 19.9. klo 9.30-14.30. Salossa, Mathildan Marinan venelaitureilla, Ruukinrannantie 4:ssa. Kilpailuaika klo 9.30-11.30 ja 12.30-14.30 (välissä tauko). Kilpailuun ilmoittautuminen vain ennakkoon piiri-/seurakohtaisesti. Lomakkeen voi täyttää sivulla www.vapavarkaus.netIlmoittautumiset 13.9. mennessäajtuomainen@gmail.com tai Antti Tuomainen, p. 040 835 2928. Jälki-ilmoittautuminen kilpailupaikalla ei ole mahdollista. Osanottomaksut: Aikuiset 20 €. Joukkueet N/NVJ 20 €; MJ 30 € ja MVJ 30 €. Nuoret ja nuorten joukkueet ei maksua. Osanottomaksut maksettava 14.9. mennessä ilmoittautumisvahvistuksen mukaisesti VapaVarkauden pankkitilille. Kilpakortit noudettavissa keskitetysti seurakohtaisesti kilpailukeskuksesta klo 7.00 lähtien. Ajo-ohje: Mathilda sijaitsee Salon/Halikonlahden itäisellä rannalla, Salon keskustasta noin 22 km etelään, Salo-Teijo tietä, Matildanpuistotielle jota pitkin rantaan. Kisakeskus osoitteessa Ruukinrannantie 4, Salo. Tiedustelut: Jorma Jantunen p. 050 309 1496 ja Jarmo Niitynperä, p. 040 542 7057


Epävirallinen MM-tuulastus ja SM-tuulastus

Aika ja paikka selviävät myöhemmin tänä vuonna.

 

Kutsu SM-perhokilpailuihin 2021

 

SM-perho joukkuekilpailu 10.-11.7. Kaustinen, Perhonjoki. Maksimi joukkuemäärä 18. 3 hlö seurajoukkueet. Ilmoittautumiset järjestäjälle Pohjanmaan Kilpaperhokalastajat ry, Mika Yli-Soini, pohjanmaankilpaperhokalastajat@gmail.com.

 

SM-perho kelluntarengas 24.7. Isojoki, Kangasjärvi. Maksimi osallistujamäärä 24. Ilmoittautumiset järjestäjälle Lounaissaariston Urheilukalastajat ry, Aleksi Kaislaniemi, a.a.kaislaniemi@gmail.com.

 

SM-perho (finaali) 31.7.-1.8. Taivalkoski, Iijoki ja Kostonjoki. Mukaan pääsee kutsuttuina SM-karsinnoista 40 parasta kilpailijaa. Lisätiedot Espoon Kilpaperhokalastajat ry, Santeri Kinnunen, santeri.kinnunen@tensicon.fi ja Fly Fishing Club Jyväskylä ry, Heikki Kurtti, kurttihe@gmail.com.

 

SM-perho nuoret 7.8. Muurame, Muuramenjoki. Maksimi osallistujamäärä 16. Ilmoittautumiset järjestäjälle Keski-Suomen Perhokalastajat ry, Elmeri Saarinen, elmeri.saarinen2@gmail.com.

 

SM-perho naiset 28.-29.8. Vekaranjärvi, Risulampi ja Ahvenlampi. Maksimi osallistujamäärä 24. Ilmoittautumiset järjestäjälle Kouvolan Varuskunnan Metsästäjät ry, Petri Manelius, petri.manelius@gmail.com.

 

SM-perho masters 28.-29.8. Vekaranjärvi, Risulampi ja Ahvenlampi. Maksimi osallistujamäärä 24. Ilmoittautumiset järjestäjälle Kouvolan Varuskunnan Metsästäjät ry, Petri Manelius, petri.manelius@gmail.com.

 

Kutsut ovat kokonaan luettavissa osoitteessa www.vapaa-ajankalastaja.fi -> Kilpailut -> SM-kutsut.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jaana Vetikko

tiedottaja
Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö
Vanha talvitie 2-6 A 11, 00580 Helsinki

+358 50 525 7806

jaana.vetikko@vapaa-ajankalastaja.fi

 

vapaa-ajankalastaja.fi
vapaa-ajankalastajalehti.fi

fisuun.fi

ottiopas.fi

 


« Takaisin

 
 

Ajankohtaista
17.09.2022 21:12 SVKn seurakirje 3/2022 Lisää >>
30.08.2022 20:46 Kutsu Suomen Vapaa-ajankalastajien koulutustilaisuuteen: Nuorten ohjaus ja opastaminen -vinkkejä käytäntöön nuoriso-ohjaajakoulutus Lisää >>

    

 

 

     

 

©2022 Pohjois-Savon Vapaa-ajankalastajapiiri - MMD Networks Oy