Mimmit kalastaa -kampanjakirje   (Julkaistu: 30.04.2022 17:06)

 

Mimmit kalastaa!  

 

Tässä kampanjakirjeessä kerromme ajankohtaisia asioita Suomen Vapaa-ajankalastajien Mimmit kalastaa -teemavuodesta 2022. 

 

 


Mimmit kalastaa -teemavuosi on hyvässä nosteessa!
 

Seurat ja muut toimijat ovat vieneet jo lähes 300 mimmiä kalaan, ja mimmit ovat olleet näkyvästi esillä myös mm. messuilla! Mediassa on noteerattu vahvasti kalastavat naiset, ja innostuneita mimmejä tulee joukkoomme koko ajan lisää! Kiitos teille yhteistyökumppanimme!


 

 

Mimmit kalastaa! oli näkyvillä sekä Mökki & Meri -messuilla Turussa, Perhomessuilla Tampereella että Lapsimessuilla Helsingissä. Sekä Turussa että Tampereella kuultiin Mimmit kalastaa! -ilosanomaa kahtena päivänä myös lavalla. Lisäksi Perhomessuilla lavalla mukanamme olivat lauantaina Suomen naisten perhokalastusmaajoukkueen Maria Tuominen ja Maija Koistinen, ja sunnuntaina puolestaan lavan ottivat mimmien kanssa haltuun kalastavat supermimmit Saimi Hoyer ja Johanna Oras! Lapsimessuilla mimmien sanomaa välitettiin hieman nuoremmille kalastuksesta kiinnostuneille tytöille ja heidän vanhemmilleen.

Seuraavaksi mimmit ovat mukana Erämessuilla 9.-12.6.2022 Riihimäellä, osana Suomen Vapaa-ajankalastajien osastoa.
 

.

 

 

Tulevia Mimmit kalastaa -tapahtumia:


Järjestä tapahtuma, me autamme! 
 

Järjestättekö tapahtuman, tempauksen, kurssin tai kilpailun, joka on suunnattu erityisesti mimmeille? Tai haluatteko kannustaa johonkin kaikille avoimeen tapahtumaanne tyttöjä ja naisia erityisesti mukaan? Ilmoita tapahtumastanne meille. Laita sähköpostilla: 

· tapahtuman nimi

· tapahtuman järjestäjä

· tapahtuman lyhyt kuvaus (eli mitä odotettavissa)

· tapahtuman päivämäärä ja kellonaika

· tapahtumapaikkakunta ja tapahtumapaikka (sekä mahdollinen kokoontumispaikka)
 

· ilmoittautumistiedot sekä mahdollinen kustannus

· linkki järjestäjän nettisivuille, facebook-tilille tai instagram-tilille, missä tapahtumasta kerrotaan tarkemmin

· järjestävän tahon logo, jos löytyy

Ilmoita tapahtumasi tintti.drake@vapaa-ajankalastaja.fi. Autamme täydellä viestintätarjonnallamme SVK:n jäsenseuroja ja -piirejä Mimmit kalastaa! -tapahtumien markkinoinnissa. Käytössä ovat julisteet, tarrat ja flyerit tapahtumiin, näkyvyys kampanjasivulla ja somekanavissamme sekä konkreettinen asiantuntija-apu viestinnän ja markkinoinnin toteuttamisessa (muun muassa tapahtumailmoituskuvien tekeminen). Lisäämme tapahtumatietonne myös Mimmitkalastaa.fi -sivuille ja tiedotamme siitä @mimmitkalastaa -Instagramtilillä.
 

Street Fishing -kisat alkavat jälleen - mimmiextralla!
 

Street Fishing on täällä taas, ja nämä kilpailut ovat mainio paikka myös mimmien lähteä viettämään rento ja hauska katukalastusilta kaupunkien keskustoihin! Mimmit-vuoden kunniaksi arvotaan yhteistyössä Ruodon kanssa kaikkien vuonna 2022 Street fishing -kilpailuihin osallistuvien mimmien kesken kaksi virvelisettiä mallia: Daiwa Ninja LT rod & reel combo 702!  Lisätiedot: https://www.vapaa-ajankalastaja.fi/streetfishing/


Aurinko häikäisee - Mimmit-lippis jeesaa!
 

Kevätaurinko alkaa mukavasti häikäisemään kalastajia, mutta eipä hätää, Mimmit-lippis jeesaa! Trucker-malli sopii sekä naisille että miehille ja takaosan verkko tekee lippiksestä ihanan viileän.
 

 

Tärkeitä linkkejä:
 

Kuvamateriaalit: https://mimmitkalastaa.fi/meista/mediapankki/

Täältä löytyvät somekuvat, tapahtumajulisteet, flyerit kuin logotkin. Voit ladata haluamasi tiedostot omalle koneellesi. Jos et pääse kansion materiaaleihin tai sinulla on vaikeuksia vaikkapa ladata niitä käyttöösi, ota yhteyttä niin autamme! 

Kotisivut: https://www.mimmitkalastaa.fi

Tietoa hankkeesta, matalan kynnyksen opastusta kalastusharrastuksen pariin, ohjeita hankkeeseen osallistumiseen, tapahtumat sekä paljon muuta.

Instagram: https://www.instagram.com/mimmitkalastaa

Hankkeen viestintä- ja dialogikanava, jossa sisältö on vapaamuotoisempaa, mutta silti informatiivista mm. tapahtumien suhteen.

 

Ruorissa ja palveluksessasi!
 

Olen Tintti Drake, ja vastaan Mimmit kalastaa! -hankkeen navigoinnista. Olen myös kalastava mimmi, ja innostun helposti kohtuuttoman paljon kaikesta kalastukseen liittyvästä, joten kuulen erittäin mielelläni ideoita koskien mahdollisia yhteisiä toimenpiteitä hankkeen puitteissa! Ja mikäli kysyttävää hankkeesta ilmenee, vastaan mielelläni. Kuulumisiin! 

 

Yhdessä mimmien kalastusharrastuksen puolesta, 

 

Tintti Drake, yhdessä koko Suomen Vapaa-ajankalastajien henkilökunnan kanssa

 

 Mimmit kalastaa! on on Suomen Vapaa-ajankalastajien (SVK) koordinoima hanke, jonka tavoitteena on madaltaa tyttöjen ja naisten kalastusharrastuksen aloittamisen kynnystä. Hanke saa rahoitusta MMM:ltä kalastonhoitomaksuvaroista.  

Terveisin,

 

Tintti Drake
Viestintäkoordinaattori 
Mimmit kalastaa! -hanke
Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö
+358 40 840 0681
tintti.drake@vapaa-ajankalastaja.fi

@mimmitkalastaa
#mimmitkalastaa 

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jaana Vetikko

tiedottaja

päätoimittaja, Vapaa-ajan Kalastaja


Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö
Vanha talvitie 2-6 A 11, 00580 Helsinki

+358 50 525 7806

jaana.vetikko@vapaa-ajankalastaja.fi

 

vapaa-ajankalastaja.fi
vapaa-ajankalastajalehti.fi

 

Kuva, joka sisältää kohteen teksti

Kuvaus luotu automaattisesti


« Takaisin

 
 

Ajankohtaista
17.09.2022 21:12 SVKn seurakirje 3/2022 Lisää >>

    

 

 

     

 

©2022 Pohjois-Savon Vapaa-ajankalastajapiiri - MMD Networks Oy