SVKn seurakirje 1-2022 liitteineen   (Julkaistu: 19.02.2022 11:20)

 

SVK                                                                                                                            Helsingissä 18.2.2022

Seurakirje 1/2022

 

 

1. SVK:n kevätkokous

2. SVK:n jäsenedut löydät kotisivuilta

3. Jäsenasiaa

4. Seurojen toimihenkilöt

5. SVK:n koulutukset käynnissä

6. Kalastuksenvalvojien koulutukset

7. Aikuistoiminnan seurapilotit jatkuvat myös 2022
8. Jäsenseuralogo käyttöön
9. Fisuun-nettisivut, kalastuskerhot ja tapahtumat julkisiksi
10. Lapset aloittavat kesän jälleen kalastuksella, Vapapäivä 11.6.

11. Fisuun valtakunnalliset leirit
12. Mitalisarjoja lasten, nuorten ja perheiden kalastuspäiviin
13. Vuoden kilpakalastaja
14. Kilpailutoimintaa talvella ja keväällä
15. Vapaa-ajan Kalastaja 2022 aikataulu
16. Seurakirje vain sähköpostilla, ilmoittakaa seuran yhteyshenkilön sähköpostiosoite

 

1. SVK:n kevätkokous

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön kevätkokous pidetään lauantaina 23.4. Sokos Hotel Triplassa Helsingissä ja etäyhteyksin.

Asia, jonka seura tai vapaa-ajankalastajapiiri haluaa kevätkokouksen käsiteltäväksi ja päätettäväksi, tulee esittää SVK:n hallitukselle 30 päivää ennen kevätkokouksen pitämistä. Mikäli seuranne haluaa jonkin asian kevätkokouksen käsittelyyn, se on syytä hyvissä ajoin esittää omalle vapaa-ajankalastajapiirille, joka päättää sen esittämisestä kevätkokouksen käsiteltäväksi.
Ennen kevätkokousta pidetään samassa yhteydessä neuvottelupäivä, jonka aiheet tarkentuvat myöhemmin.

 

2. SVK:n jäsenedut löydät kotisivuilta
SVK:lla on runsaasti jäsenetuja, joita henkilöjäsenet voivat hyödyntää jäsenkortin avulla. Jäsenedut löytyvät kotisivuilta www.vapaa-ajankalastaja.fi => Järjestö => Jäsenedut, ja lisäksi matkailun jäsenedut => Matkailu => Matkailun jäsenetuja.

 

3. Jäsenasiaa
Muistutamme, että osoitteenmuutokset pitää ilmoittaa SVK:n jäsensihteerille tarja.lehtimaki@vapaa-ajankalastaja.fi. Emme saa niitä muuta kautta. Näin saamme jäsenille jäsenlaskut ja lehdet oikeaan osoitteeseen. Muistattehan myös, että jäsenmaksulaskun maksamatta jättäminen ei ole eroilmoitus, vaan jäsenen erosta on aina ilmoitettava.

 

4. Seurojen toimihenkilöt
Muistattehan, että seuranne toimihenkilöiden pitää olla myös SVK:n jäseniä. Tietoturvamääräysten vuoksi emme saa ylläpitää jäsenrekisterissämme kuin jäsenyyteemme liittyviä tietoja. Toimihenkilötiedon ylläpitäminen ei onnistu, jos seuran toimihenkilö ei ole myös keskusjärjestön jäsen. Toimihenkilö, joka ei ole SVK:n jäsen, ei voi myöskään saada seuran jäsenraportteja, koska hänet katsotaan ulkopuoliseksi henkilöksi.

 

5. SVK:n koulutukset käynnissä
SVK:n Järjestötoiminnan ja hyvän hallinnon perusteet koulutukset on saatu hyvään alkuun. Helmikuussa noin puolet piireistä seuroineen on jo saanut koulutuksen piirinsä alueelle. Seuraavat jo sovitut koulutukset ovat 22. ja 23. helmikuuta Seinäjoella ja Jyväskylässä. Kaikkiin koulutuksiin tarjotaan myös etäosallistumismahdollisuus, joten jos oman piirisi koulutus ei sovi kalenteriisi, voit hyvin osallistua mihin tahansa tarjolla olevaan koulutustilaisuuteen.
Koulutuksia kalenteroidaan lisää keväälle, joten seuraa tilannetta SVK:n koulutuksen verkkosivulla www.vapaa-ajankalastaja.fi/koulutus
SVK:n kevään ja syksyn koulutustarjonta täydentyy vielä Fisuun-koulutuksilla, kalatalousalueiden edustajien koulutuksilla, kalastuksenvalvojakoulutuksilla sekä tapahtumaviestinnän koulutuksilla. Näistäkin löydät ajantasaista lisätietoa osoitteessa www.vapaa-ajankalastaja.fi/koulutus

6. Kalastuksenvalvojien koulutukset

Kalastuksenvalvojien koulutustilaisuuksia on suunnitteilla loppukeväälle 3-4 kappaletta. Tilaisuuksissa järjestetään ensin noin kahden tunnin mittainen kalastuksenvalvojakoulutus, jonka jälkeen on mahdollisuus suorittaa kalastuksenvalvojan tutkinto.
Seuroja pyydetään ilmoittamaan pikaisesti kalastuksenvalvojien koulutuksen tarpeesta Jannelle, janne.rautanen@vapaa-ajankalastaja.fi tai puh. 0400 945958.

7. Aikuistoiminnan seurapilotit jatkuvat myös 2022
Aikuistoiminnan seurapilotteja käynnistettiin menestyksellisesti viime vuonna ja toiminta jatkuu! Tavoitteena on löytää hyviä toimintatapoja ja palveluita innostaa aikuisia kalastusharrastuksen pariin ja kannustaa uusia ihmisiä mukaan seurojen jäseniksi. Seurapilotteja suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä jäsenseurojen kanssa. 
Onko teillä seurassa idea, jota haluaisitte sparrata eteenpäin tai toteuttaa yhdessä kanssamme? Ota yhteyttä! Tarjoamme suunnittelu- ja markkinointiapua sekä tukevaa resurssia uuden pilotin toteuttamiseksi. Miten viime vuoden aikana mukaan lähteneet seurat onnistuivat innostamaan uusia ihmisiä toiminnan pariin ja jäseniksi asti? Tutustu jo toteutettuihin ja käynnissä oleviin seurapilotteihin nettisivuillamme ja hyödynnä parhaat toimintatavat ja vinkit omaan käyttöön: www.vapaa-ajankalastaja.fi/aikuistoiminta/
Lisätiedot: koordinaattori Johanna Antila johanna.antila(at)vapaa-ajankalastaja.fi, p. 050 573 9332.

8. Jäsenseuralogo käyttöön
Järjestömme uuden toimintastrategian mukaisesti kehitämme myös yhteistä tunnusmerkistöä, jonka avulla viestimme ja vahvistamme asemaamme Suomen vaikuttavimpana kalastusperheenä.  Liitteenä jäsenseurojemme käyttöön tarkoitettu JÄSENSEURA-logo. Logoa käyttämällä viestitätte olevanne Suomen Vapaa-ajankalastajien jäsenseura ja kuuluvanne yhteiseen jäsenperheeseemme. 

Voitte käyttää uutta JÄSENSEURA-logoa esim. nettisivuillanne, osana Facebook-profiilinne kansikuvaa (ei kuitenkaan profiilikuvana) ja seuranne erilaisissa niin sähköisissä kuin printtimateriaaleissa esim. jäsenhankinnan materiaaleissa, kilpailukutsuissa, tapahtumailmoituksissa, kokouskutsuissa jne. 

Parhaimmillaan JÄSENSEURA-logo tukee visuaalista viestiänne oman seuralogonne rinnalla. 

 

9. Fisuun-nettisivut, kalastuskerhot ja tapahtumat julkisiksi

Muistattehan ilmoittaa omat nuorisotapahtumanne tai kalakerhonne Fisuun-sivuille tapahtumalomakkeen kautta, jotta alueenne nuoret ja perheet löytävät mukaan tapahtumiinne.

                                                                                                         

10. Lapset aloittavat kesän jälleen kalastuksella, Vapapäivä 11.6.

SVK yhteistyössä Metsähallituksen kanssa järjestää lauantaina 11.6. klo 10-15 kaikille alle 18-vuotiaille ilmaisen kalastustapahtuman Vapapäivän kaikkiaan kahdellatoista Metsähallituksen virkistyskalastuskohteella. Opastettujen kohteiden lisäksi nuorilla on mahdollisuus kalastaa muuallakin Metsähallituksen kalastuskohteissa ilmaiseksi 11.6. vuorokauden ajan.

Katso myöhemmin keväällä lopulliset kohteet sekä lisätietoja tapahtumasta www.fisuun.fi  ja Facebookàvapapäivä.

 

Vapapäivän kohteet ovat (alustava tieto):

Teijo, Matildajärvi
Ikaalinen, Teerilampi
Lammi (Evo), Niemisjärvet
Yhteyshenkilö: Janne Rautanen, janne.rautanen(at)vapaa-ajankalastaja.fi, 0400 946968.

 

Kivijärvi, Heikinlampi
Yhteyshenkilö: Juha Ojaharju, juha.ojaharju(at)vapaa-ajankalastaja.fi, 045 113 3050

 

Nurmes, Peurajärvi
Lieksa, Änäkäinen (Ruunaa on nyt ns. omatoimikohde)
Mikkelin Valkea
Yhteyshenkilö: Janne Tarkiainen, janne.tarkiainen(at)vapaa-ajankalastaja.fi, 044 547 9116

 

Rovaniemi, Vikaköngäs
Sievi, Maasydänjärvi (kaikki viehekalastus sallittua tapahtuman aikana)
Sodankylä, Ahvenlampi
Kuhmo, Syväjärvi
Vaala, Manamansalo
Yhteyshenkilö: Petter Nissen, petter.nissen(at)vapaa-ajankalastaja.fi, 0500 440 923

 

11. Fisuun valtakunnalliset leirit
Vaikka hankia katsoessa, kesä tuntuu vielä kaukaiselta, paljastetaan SVK:n tulevan kesän leiritarjonta. Nyt jos koskaan leireileminen on helppoa, sillä ensi kesänä on leirejä enemmän kuin koskaan aikaisemmin SVK:n historiassa.
Kesä aloitetaan viisipäiväisillä päiväleireillä, joita järjestetään Turussa, Mikkelissä sekä Kajaanissa. Leirit alkavat 6.6. ja päättyvät 10.6. Päiväleirien päätyttyä pidetään viikon tauko ja sitten lähdetään viikonlopuksi 17.–19.6. perholeirille Muurameen, Jyväskylän kupeeseen. Perholeirin jälkeen nautitaan juhannuksesta, ennen kesäleirille lähtöä, joka pidetään pitkästä aikaa merellisissä maisemissa Kotkassa, Ristiniemen leirikeskuksessa 1.–3.7. Mereltä siirrytään vaellusleirille 24.–30.7. Hossaan, johon mennään yhteiskyydillä. Vaellusleirin jälkeen huilataan hetki ennen minivaellusleirien alkamista 6.8. Yhdenyön minivaellukset tehdään tänä vuonna norppapoluilla Puumalassa, Nuuksiossa Espoossa, Evolla Lammilla, Hossassa Kainuussa, Kustavissa sekä Ruunaalla Lieksassa. Jotta leirikesä olisi täydellinen, SVK:n leirikattauksen päättää perheleiri Vääksyssä Päijänteen Heinäsaaressa 12.8.–14.8.   
Näiden leirien lisäksi tulossa on myös iso määrä piirien sekä seurojen leirejä avovesiaikana. Kaikista leireistä parhaiten saa tiedon seuraamalla fisuun sivujen tapahtumaosiota, 
www.fisuun.fi/tapahtumat/ leirit.

12. Mitalisarjoja lasten, nuorten ja perheiden kalastuspäiviin!
SVK jakaa edelleen mitaleja nuorten ja perheiden kalastuspäiviin, joiden tavoitteena on innostaa lapsia, nuoria ja perheitä kalastusharrastuksen pariin. Kalastuspäivän voi järjestää minkä tahansa kalastusmuodon ympärille, mutta lasten sekä nuorten kestosuosikkeja ovat onkiminen ja heittokalastus. Tapahtuman yhteydessä kannattaa myös markkinoida seuran muita tapahtumia sekä jäsenyyttä. Muistattehan myös, että alueellenne palkattuja lasten ja nuorten kalastusohjaajia voi pyytää tapahtumiin järjestämään toimintaa.

Näkyvyyttä kun ei ole koskaan liikaa, tapahtumiin kannattaa myös pyytää paikallismedian edustajia tekemään juttua tapahtumasta sekä oman seuran toiminnasta. Tilaisuuksien markkinointi nykyään toimii helpoiten erilaisten somekanavien kautta. Esimerkiksi paikkakunnalla toimivat facebookin puskaradiot ovat hyvä keino saada levitettyä tietoa suurille ihmismäärille. Tapahtumista tulisi tehdä myös tapahtumailmoitus www.fisuun.fi -sivuille, jotta tapahtumanne saadaan näkyviin valtakunnalliselle tapahtumakartalle. Ilmoittaessanne tapahtumaa, laittakaa kohtaan ”tarvikepyyntö SVK:lle” maininta tarvitsemienne mitalisarjojen määrästä (max. 4 sarjaa/tapahtuma). Mitaleja voi tilata myös sähköpostilla sekä puhelimella. Lisätietoja onki- ja perhepäivistä voi kysyä Jannelta puh. 044 547 9116 tai janne.tarkiainen@vapaa-ajankalastaja.fi.


13. Vuoden kilpakalastaja

SVK:n kilpailutoimikunnan hallinnoima Vuoden Vapaa-ajankalastaja on vaihtanut nimeä Vuoden kilpakalastajaksi. Menettelytapa ja kriteerit pysyvät miltei ennallaan, eli jokaisen vapaa-ajankalastajapiirin toivotaan esittävän mahdollisimman pian yhtä ansiokasta henkilöä perusteluineen. Kilpailutoimikunta tekee päätöksensä yleensä tammikuun aikana (nyt ollaan vähän myöhässä). Kilpailutoimikunnan valintaan vaikuttavat seuraavat kriteerit: aktiivinen osallistuminen järjestön eri SM-kisoihin, aktiivinen osallistuminen seuratoimintaan sekä medianäkyvyys (esim. jonkun lajin uusi SE). Titteli myönnetään kerran vuodessa yhdelle SVK:n jäsenelle. Vuoden kilpakalastaja saa palkinnokseen kiertopokaalin sekä pienemmän palkinnon, joka jää voittajalle muistoksi.

Nimen lisäksi muutetaan myös vuosiluku tittelissä. Tämä tarkoittaa sitä, että ehdokkaiden kriteerit kerätään edelleen kuluvalta vuodelta ja valinta tehdään edelleen seuraavan vuoden alussa. Viestinnällisistä syistä palkintolaattaan tulee kuitenkin tästedes valintavuoden vuosiluku (eli piirit keräävät kriteerit vuodelta 2021 mutta valitun henkilön titteliksi tulee ”Vuoden kilpakalastaja 2022”).

Ehdotukset perusteluineen kalatalousasiantuntija Marcus Wikströmille (marcus.wikstrom@vapaa-ajankalastaja.fihetimmiten!

 

14. Kilpailutoimintaa talvella ja keväällä
Ajankohtaista kilpailuja koskevaa tietoa oheisessa kilpailuliitteessä. Mm. SM-pilkki järjestetään sittenkin! Se kilpaillaan 19.3. Vääksyssä Vesijärven Kajaanselällä.

 

15. Vapaa-ajan Kalastaja 2022 aikataulu ja järjestöilmoitukset
Ilmestymisajat sekä toimituksellisen aineiston ja seurailmoitusten toimitusaikataulut 2022:

lehti                  aineistopäivä       ilmestymispäivä
1                       7.12.-21               27.1.
2                       31.1.                    24.3.
3                       11.4.                    3.6.
4                       4.7.                      26.8.
5                       15.8.                   7.10.
6                      17.10.                   9.12.

Muistattehan, että seurat ja piirit voivat ilmoittaa kilpailuistaan, kokouksistaan ja muista tapahtumistaan lehtemme järjestötoimintaa-palstalla. Yksipalstainen enintään 40 mm:n ilmoitus maksaa vain 10 euroa + alv. Tätä suuremmista ilmoituksista veloitamme vain 0,50 e/ylimenevä palstamm. Ilmoitukset voi toimittaa päätoimittajalle aineistopäivään mennessä sähköpostitse jaana.vetikko(at)vapaa-ajankalastaja.fi tai postitse: Vanha talvitie 2-6 A 11, 00580 Helsinki. Mukaan tieto, mihin numeroon ilmoitus on tarkoitettu sekä se, jos ilmoitukseen halutaan mukaan seuran logo. Logot voi toimittaa jpg- tai pdf-muodossa nelivärisinä tai mustavalkoisina.

 

16. Seurakirje vain sähköpostilla, ilmoittakaa seuran yhteyshenkilön sähköpostiosoite
Muistattehan ilmoittaa sähköpostiosoitteen (tai -osoitteet) seurakirjeen toimitusta varten Jaana Vetikolle, jaana.vetikko(at)vapaa-ajankalastaja.fi. Ilmoituksessa tulee olla seuran nimi, henkilön nimi, sähköpostiosoite sekä piiri. Samalla jakelulla lähetetään seurojen käyttöön ja tiedoksi mm. SM-kilpailujen kutsuja ja mediatiedotteita. Seuralla voi olla myös useampi henkilö SVK:n sähköisessä jakelussa (esim. sihteeri, puheenjohtaja, rahastonhoitaja, muita hallituksen jäseniä).

 

 

 

Kalaisaa talvea ja kireitä siimoja!

Terveisin Jaana Vetikko, Olli Saari, Pekka Lehdes, Petter Nissén, Janne Rautanen, Marcus Wikström, Janne Tarkiainen, Juha Ojaharju, Janne Antila, Jaana Piskonen, Ismo Malin, Johanna Antila, Tintti Drake ja Tarja Lehtimäki

 

 

Kilpailutoimintaa talvella ja keväällä 2022

 

Kilpailuissa noudatetaan SVK:n kilpailutoimikunnan hyväksymiä sääntöjä, jotka löytyvät mm. netistä os. www.vapaa-ajankalastaja.fi. Uudet, päivitetyt säännöt astuvat voimaan SVK:n hallituksen hyväksynnän jälkeen. Kilpailukutsut julkaistaan Vapaa-ajan Kalastaja -lehdissä 1/2022 ja 2/2022.

 

Huom! Talven ja kevään kilpailuja järjestetään, jos se koetaan turvalliseksi. Kilpailupäätöksistä tiedotetaan SVK:n tiedotuskanavia käyttäen sitä mukaa, kun uusia niitä tehdään.

Pilkinnän maajoukkuekarsintaa vuodelle 2022 ei järjestetä.

Kutsu MM-morrikarsintaan vuodelle 2023
MM-morrin joukkuekarsinta vuodelle 2023 Toivakassa Kierikka-järvellä 2.-3.4.2022. Kokoontuminen Huikon Helmen rannassa Huikontie 446, 41660 Toivakka. Molempien päivien kilpailut käydään kaksieräisinä. Lauantain ensimmäinen kisa klo 10-12.30 ja toinen erä 14.30-17.00. Sunnuntain ensimmäinen erä 9.30-12.00 ja toinen 14-16.30. Ruutuarvonta 45 min ennen kisan alkua. Kaikki kilpailevat täydet 4 erää, eli molemmat päivät. Kilpailuun kirjallinen ennakkoilmoittautuminen 19.3. mennessä osoitteeseen jussi@iisveden.fi. Osallistumismaksu 50 € maksetaan paikan päällä. Kilpailuruudut merkitään viimeistään 2 vrk ennen kilpailua. Harjoittelu 10 metriä lähempänä ruutua kielletty! Tiedustelut: Jussi Rossi, p. 050 512 4000.

Kutsu SM-pilkkiin

SM-pilkki la 19.3. Asikkalassa Vesijärven Kajaanselällä. Kilpailukeskus ja -toimisto sijaitsevat osoitteessa Kalmarinpolku 3, 17200 Asikkala. Kilpailuaika on klo 10.00-14.00. Kilpailualueelle siirtyminen alkaa noin klo 9.15 ja maalialueelle kilpailijan on palattava klo 15.00 mennessä. Kilpailualue sijaitsee Vesijärvellä, Kajaanselällä. Kilpailualueen kartta on nähtävissä SM-pilkki 2022 -kotisivuilla: www.smpilkki2022.fi., sekä kisakeskuksessa. Kaikusarjan kilpailualue on rajattu ”perinteisen” SM-pilkkialueen kylkeen kisakeskuksen välittömään läheisyyteen. Kilpailualueella on kaikki harjoittelu kielletty 5.3. alkaen. Kilpailualueella suoritetaan harjoituskiellon aikana valvontaa järjestäjien toimesta. Kisakeskuksen läheisyydessä on rajallisesti pysäköintitilaa, lähtöpaikalle järjestetään tarvittaessa yhteiskuljetusta erilliseltä parkkialueelta. Päivitetyt kilpailusäännöt löytyvät SVK:n nettisivuilta: www.vapaa-ajankalastaja.fi/sm-pilkki/. Uudessa kaikusarjassa kilpaillaan yhdessä henkilökohtaisessa sarjassa, ikään ja sukupuoleen katsomatta ja joukkuesarjassa kolmen henkilön voimin. Kaikusarjamestaruuksista kilpaillaan Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestöön kuuluvien seurojen jäsenten kesken. Kaikusarjan kilpailualue rajataan omaksi alueeksi ja sarjassa kaikki elektroniset apuvälineet ovat lähtökohtaisesti sallittuja. Kaikusarjassa kilpailija saa muista sarjoista poiketen tuoda maksimissaan viisi ahventa seulalle ja punnitukseen.
Kilpailupäivän aamuna kilpailutoimisto avataan klo 7.00, osoitteessa Kalmarinpolku 3, 17200 Asikkala. Kilpailutoimiston sähköpostiosoite on ajtuomainen@gmail.com ja puhelin toimiston aukioloaikoina Antti Tuomainen p. 040 835 2928. Ilmoittautuminen verkkosivujen lomakkeella (www.smpilkki2022.fi). Ilmoittautumisten jälkeen lähetetään yhteyshenkilölle sähköpostina tiedot osallistumismaksujen maksamista varten: maksun saaja, tilinumero, maksettava summa ja viitenumero. Ilmoittautumisten saavuttua järjestäjälle, yhteyshenkilölle lähetetään tiedot osallistumismaksun maksamista varten. Viimeinen ilmoittautumispäivä on ma 7.3.
Osanottomaksut: henkilökohtaisissa aikuisten sarjoissa 20 e, kaikusarjassa 20 e (iästä tai sukupuolesta riippumatta), nuorten sarjoissa ei maksua. Joukkuemaksu miesten ja miesveteraanisarjoissa 40 e, naisten ja naisveteraanien sarjassa 30 e, joukkuemaksu kaikusarjassa 30 e (iästä tai sukupuolesta riippumatta), perhesarjan maksu 20 e, nuorten sarjassa ei maksua.
Kilpailuun voi ilmoittautua myös kilpailutoimistossa la 19.3. klo 7.00- 9.00 välisenä aikana. Jälki-ilmoittautumisista ei peritä lisämaksua! Joukkueilmoittautumiset ja joukkuemuutokset tulee tehdä kilpailutoimistossa 19.3. klo 08.00 mennessä. Jälki-ilmoittautumisessa toivotaan käytettävän SVK:n jäsenkorttia. LisätiedotKilpailunjohtaja Sami Kainulainen p. 050 559 3357 ja varajohtaja Veikko Karinkanta p. 040 132 5774.

Kutsu SM-kiiskipilkkiin

SM-Kiiskipilkki järjestetään su 6.3. Rantasalmen Hakojärvellä. Kilpailukeskus löytyy osoitteesta Tunnelinlavantie 42, Tuusmäki (Linkki karttaan). Kilpailuaika on neljä tuntia, klo 10-14. Kilpailualueelle siirtyminen klo 9.30 ja punnitusalueella oltava viimeistään klo 14.30.

Ilmoittautuminen ennakkoon 28.2. mennessä erillisellä ilmoittautumislomakkeella sivulla vapavarkaus.net. Kisapaikalla voi jälki-ilmoittautua kisa-aamuna klo 8.00-9.00. Kilpailukortit noudettavissa seuroittain kisakeskuksesta 6.3. klo 8.00 alkaen. Osanottomaksut: aikuiset 20 e, nuoret ei osallistumismaksua. Joukkueet: miehet ja miesveteraanit 30 e/joukkue, naiset/naisveteraanit 20 e/joukkue, nuorten joukkueet ei maksua. Kilpailualueella pilkkiminen ja avantojenteko on kielletty 7 vrk ajan ennen kilpailua. Kisajärjestäjä ei enää jaa muovikasseja saaliita varten. Lisätiedot: Antti Tuomainen, p. 040 835 2928.

SM-morri 2022 on koronatilanteesta johtuen peruttu.

Kutsu SM-särkipilkkiin
SM-särkipilkki järjestetään la 26.3. Kilpailualueena Liperin Kirkkolahti ja kisakeskuksena toimii Liperin Rantamakasiini, osoite Heinävedentie 2. Kilpailuaika kaikissa sarjoissa klo 10.00-14.00. Siirtymät alussa ja lopussa puoli tuntia. Ilmoittautuminen ennakkoon 13.3. mennessä sähköpostilla juha.kosonen@edu.liperi.fi. Ilmoittautumisessa oltava seuraavat tiedot: piiri, seura, ilmoittajan nimi, yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero sekä osoite, kilpailijan nimi ja sarja. Jälki-ilmoittautuminen paikan päällä klo. 8.45 mennessä. Ennakkoilmoittautuminen maksettava 16.3. mennessä. Jälki-ilmoittautumislisä 5 €! Kisajärjestäjä ei enää jaa muovikasseja saaliita varten. Osanottomaksut aikuisten sarjoissa 20 €, joukkueet miehet 30 €, naiset 20 €, nuorilta ei maksua. Maksuosoite: Liperin Urheilukalastajat ry, FI09 5234 0340 0304 41. Viestiksi maksuun: SM-särki + minkä seuran tai yksityisen puolesta maksu on maksettu. Kortit noudettavissa kilpailukeskuksesta 26.3. klo. 7.00 alkaen. Huom! 14vrk rauhoitusaika alkaen 12.3.! Lisätietoja: Juha ”Kossu” Kosonen, p. 040 734 5908/tai yllä olevasta sähköpostiosoitteesta.

Kutsu rautupilkkiin

SM-rautupilkki la 23.4. klo 12.00-16.00 Inarin Tuulispääjärvellä. Alle 12-vuotiailla saa olla nimetty tukihenkilö, joka saa antaa kairausapua ja avustaa kalan irrottamisessa, muttei osallistua pilkkimiseen. Osanottomaksut aikuisten sarjoissa 20 e, nuoret kilpailevat ilmaiseksi. Joukkuemaksu on 30 e. Ilmoittaudutaan kilpailupaikalla kello 10.00 alkaen (joukkuejäsenten nimet ilmoitettava etukäteen). Liikuntarajoitteisille moottorikelkka kuljetus kilpailupaikalle Tuulispään ylätasanteelta klo 9.00 alkaen. Kisajärjestäjä ei enää jaa muovikasseja saaliita varten. Lisätietoja: Jari Huhtamella, p. 040 702 5302 ja Jorma Kaaretkoski, p. 040 569 6488.


Kutsu SM-lohipilkkiin
SM-lohipilkki Luoston Ahvenlammella (Sodankylä) su 24.4. Kilpailuaika klo 10-14, siirtymäajat 30 min. Kilpailukeskus sijaitsee Lapland Hotels Luostotunturi Ametistikylpylässä, Luostontie 1, 99555 Luosto. Kisakanslia avoinna la 23.4. klo 16.00-21.00 (ilmoittautuminen, säännöt, kartta ym. aineisto). Ilmoittautuminen mahdollista myös kilpailupäivänä su 24.4., silloin kilpailupaikalla klo 8.00-10.00. Osallistumismaksut: Miehet ja naiset 20 e, nuoret ilmaiseksi. Joukkuemaksu (3 henkilöä etukäteen nimettynä) 30 e. Ennakkoilmoittautumiset sähköpostiin ​puheenjohtajalvk@gmail.com​ 13.4. mennessä. Maksut: ​FI  14 56412520076969 (saaja: Lapin Vapaa-ajankalastajat ry).​ Viestikenttään: ”SM-lohipilkki 2022”. Ota maksutosite mukaan. Huom! Silikonipallojen ja syöttitahnan käyttö kielletty. Kisajärjestäjä ei enää jaa muovikasseja saaliita varten. Lisätietoja: Jorma Kaaretkoski, p. 040 569 6488.


Kilpailukutsut kokonaan: www.vapaa-ajankalastajat.fi -> Kilpailut -> Kilpailukutsut.

Haetut ja myönnetyt kilpailut löytyvät osoitteessa www.vapaa-ajankalastajat.fi -> Kilpailut -> Haetut ja myönnetyt SM-kilpailut.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Jaana Vetikko

tiedottaja

päätoimittaja, Vapaa-ajan Kalastaja


Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö
Vanha talvitie 2-6 A 11, 00580 Helsinki

+358 50 525 7806

jaana.vetikko@vapaa-ajankalastaja.fi

 

vapaa-ajankalastaja.fi
vapaa-ajankalastajalehti.fi

 

 


« Takaisin

 
 

Ajankohtaista
17.09.2022 21:12 SVKn seurakirje 3/2022 Lisää >>

    

 

 

     

 

©2022 Pohjois-Savon Vapaa-ajankalastajapiiri - MMD Networks Oy